Ank van Lieshout, de oprichter van Miomind had mij gevraagd of ik ervoor kon zorgen dat meer mensen haar werk zouden zien. Het is fantastisch wat ze maakt, hier een stukje over Ank en Miomind:

Begraven of cremeren? Een MIOMIND urn is een uniek en persoonlijk laatste aandenken en herinnering aan een overleden dierbare. De MIOMIND vul je met as of persoonlijke voorwerpen.

Bij een Custom-MIOMIND selecteert u  foto’s uit het leven van de overleden dierbare en MIOMIND brengt ze samen tot een tijdlijn die het levensverhaal vertelt. MIOMIND heeft ook een prachtige collectie met verschillende ontwerpen waarbij je de tekst kunt aanpassen of een persoonlijke foto kunt toevoegen. Eenmaal afgebakken is de MIOMIND een prachtig mooi interieurstuk welke bijzondere herinneringen weergeeft. Een MIOMIND is er voor volwassenen, kinderen en ook voor uw geliefd overleden huisdier.

Ik heb de website volledig omgezet naar wordpress. Hij draaide eerst op een oude versie van adobe. Bovendien zijn we ook aan de slag gegaan met SEA.

Bezoek https://www.miomind.nl/

Vertel andere over dit project

Leave a Comment