Aangenaam!

Er zijn waarschijnlijk
0+
Marketing bedrijven om uit te kiezen

voor wie kies je dan?

Welkom

Ken je dat frustrerende gevoel van onmacht wanneer je een website laat maken door een bedrijf, maar zelf niet weet hoe alles werkt? Torenhoge rekeningen voor werkzaamheden die maar minuten in beslag nemen? Ik wel.

In 2008 heb ik samen met mijn moeder een kinderkledingwinkel overgenomen die bestond sinds 1991. In de beginperiode van de overname kregen we er ook een website bij die al bestond. Die moest vernieuwd worden. Toen is het voor mij duidelijk geworden dat er in de wondere wereld van website ontwikkeling en marketing vaak misbruik wordt gemaakt van de onwetendheid van de klant.

Vanuit deze gebeurtenis ben ik mezelf gaan verdiepen in websites, Google Ads en Social Media Marketing. Ik heb al mijn Google certificaten behaald en nu sinds 2010 ervaring met SEA en SEO. En op dit moment ben ik degene die uw website op een eerlijke manier laat groeien, zonder concessies.

Colin Stoltz

Freelance PPC Specialist

Instagram

De meeste bedrijven vandaag de dag zien de waarde nog niet volledig in van instagram, maar ik kan je vertellen uit eigen ervaring dat er een heleboel laaghangend fruit voor het oprapen ligt. Ok, je hebt een instagram kanaal, en nu? Welke content ga je posten? Wanneer? Welke tags ga je gebruiken? En hoe bereik je überhaupt jouw doelgroep? Daar ga ik je mee helpen. .

Zoekmachine Adverteren

Google, wie kent het niet? Ik denk dat de hele wereld inmiddels wel bekend is met Google. Op dit monster van een zoekmachine kun je jouw advertenties tegen een paar cent per klik adverteren. Om zo onder de aandacht te komen bij je klanten. Een enorm bereik en een hele interessante return on investment.

Website Ontwikkeling

Websites springen vandaag de dag de grond uit als paddestoelen. Maar bij wie moet je een site laten maken? En waarom is het zo ontzettend duur altijd bij die grote bureaus? Ik heb een groep van collega freelancers om mij heen verzameld de afgelopen jaren die altijd klaar staan voor mij. Hierdoor kan ik betaalbare prijzen vragen aan u, de klant. Maar beschik ik wel over een uiteenlopend arsenaal van kennis en kunde.

Websitescan

Benieuwd hoe je website er eigenlijk voor staat? Hoe snel is je website? Hoe is de ervaring op de site? Gebruik je wel de juiste trefwoorden voor jouw doelgroep? Er spelen ongeveer 200+ rankingfactoren mee die bepalen hoe hoog jij in Google komt te staan. Met een websitescan krijg je inzicht in het werk dat je nog moet verrichten om je website in optima forma te krijgen.

Hoe werken wij?

1

Kennismaken


Het leuke aspect van op freelance basis werken is de grote diversiteit aan klanten die je daarmee mag bedienen. Ik vind het zelf het fijnst werken als er een kennismaking plaatsvind om zo te bepalen of er een match is tussen mijn competenties en uw doelstellingen. Bovendien is het erg fijn om na een persoonlijke ontmoeting aan de slag te gaan.

2

Plan van aanpak


In deze fase liggen er al wat ideeën op tafel en is er al wat duidelijkheid geschept omtrent de doelstellingen. Nu is het tijd om een plan van aanpak te gaan opleveren en deze overeen te stemmen met u.

3

Actie!


Na al dat harde werken is het tijd dat het project zijn vruchten af gaat werpen. Dit gaan we bewerkstelligen door onze expertise te gebruiken om zo een passende oplossing te bieden voor jouw product of dienst. Aarzel niet om contact op te nemen met mij. Ik sta voor je klaar. +31614510771