Adverteren in de zoekmachine

Ik help je om direct zichtbaar te zijn op Google.

Colin Stoltz. Aangenaam

Google Ads wordt goed gevonden met uw advertenties

Waarom Google Ads?

Image

Meer bezoekers op je website

Met Google Ads bent u zichtbaar precies op het moment dat een potentiele klant zoekt naar uw product of dienst. Bezoekers zijn niet persé belangrijk voor uw website. Relevante bezoekers wel! Wanneer iemand op zoek is naar een fietsenmaker in de buurt, of nieuwe schoenen of een loodgieter. Met Google Ads bereikt u iedereen die relevant is voor uw bedrijf.

Image

Genereer meer telefoontjes

U kunt lokaal adverteren. Er is een optie om bijvoorbeeld binnen een straal van 30km van uw bedrijf mensen te targeten die op zoek zijn naar uw product of diensten. Met Google Ads kunnen we ervoor zorgen dat uw nummer goed zichtbaar getoond wordt bij de advertentie Hierdoor ontvangt u meer leads per telefoon, tegen hetzelfde bedrag als 1 klik.

Image

Betaal alleen per klik

U betaald niets wanneer uw advertentie wordt getoond aan een bezoeker. Pas als de bezoeker op uw advertentie klikt, en op uw website terecht komt betaald u een bedrag.Dit bedrag kan variëren van een paar cent naar een paar euro. Hoe wordt de prijs bepaalt? Dit leg ik u graag uit.

Wat zijn de kosten?

Betaal alleen voor een waardevolle actie

Met Google Ads betaald u alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt, uw bedrijf belt of uw video bekijkt op Youtube. Uw budget bepaalt. U heeft de touwtjes in handen, of u nu 100.000 per maand uit wilt geven.Of maar enkele honderden euro's is volledig aan u.

Echter is het wel verstandig om minimaal 2000,- per maand te besteden aan Google Ads. Op die manier kom je er sneller achter welke advertenties werken en welke niet.

Zit ik ergens aan vast?

Nee met Google Ads zit u nergens aan vast. De advertenties kunnen direct stopgezet worden indien u dat wenst. Maar zodra de advertenties u meer geld gaan opleveren dan dat ze kosten, is het logisch om ze te laten draaien.

Het is aan te raden om minimaal 2 tot 3 maanden de campagnes te laten draaien, zodat ik een goed beeld krijg van de prestaties binnen het account.