Website Ontwikkeling

Stap 1

Door middel van een telefoongesprek of een bezoek kunt u mij uw wensen duidelijk maken en zal ik aan de slag gaan met de eerste fase.

Stap 2

Zodra ik een voorbeeld klaar heb van de website en het design zoals ik denk dat u het bedoelt heeft, neem ik contact op met u.

Stap 3

We hebben samen uw wensen besproken en de site wordt gebouwd. U betaald 50% bij aanvang van het project, en de andere helft bij oplevering.

Meer informatie

Hieronder een aantal veelgestelde vragen


 

Neem de tijd

Het is erg belangrijk wanneer u een nieuwe website wilt, om na te gaan wat u ermee gaat doen de komende periode. Een website moet bovenal, functioneel zijn. Iedere website heeft een doel. Dat doel moet duidelijk en herkenbaar zijn voor de bezoeker.

4 tips om over na te denken 

01. Neem eens een kijkje op andere websites die u erg prettig vind. Op die manier krijg ik een beeld van uw gedachtegang.

 

02. Probeer u echt in te leven in de bezoeker van uw website, op die manier leert u anders denken en in de huid te kruipen van de bezoeker.

03. Luie mensen. Tegenwoordig zijn de mensen lui geworden. Het is van belang dat een website zo min mogelijk afleiding heeft, zodat de aandacht van de bezoeker naar de juiste elementen wordt gestuurd.

04. KISS Keep It Simple Stupid. Vandaag de dag met alle technologie is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Maar onthoudt dat een verwarde geest niets koopt. Zorg dus voor een kristalhelder beeld zonder onnodige afleiding.

Neem vrijblijvend contact op =)

Wacht niet langer en begin met uw project!