Instagram - Meer dan 1+ miljard actieve gebruikers per dag

 

4 Instagram Do's

hashtags

Het gebruik van hashtags in je posts van Instagram is een hele goede manier om meer bereik te creëren. Echter zijn er sommige mensen die het iets te enthousiast toepassen waardoor de hele post overspoeld is met hashtags. Een goede vuistregel is ongeveer 30 hashtags. Zorg ook dat je content op de foto relevant is voor de hashtags die je gebruikt.


voldoende posten

Door een mooie stroom aan nieuwe posts te hebben op je Instagram blijf je je volgers stimuleren. Hiermee wil ik niet zeggen dat je 10 foto's per dag moet posten. Een goede richting zou zijn, 1 tot 3 posts per dag. Er zijn uitzonderingen van kanalen die tientallen posts per dag posten. De vuistregel is dan ook 1 tot 3 per dag. 

communiceer met je volgers

Het is belangrijk om interactie te houden met je loyale volgers. Niet alleen omdat dit goed is voor de relaties tussen jou en je volgers, maar ook omdat het algortime van Instagram ziet dat erg relevante activiteit is op jouw kanaal. Hierdoor stijgt je ranking. Dit kan zowel openbaar als met direct messages. Het fijne aan openbaar is wel, dat je meerdere mensen tegelijk kunt aanspreken.


dm met je followers

Hoewel het erg belangrijk is om consistent content te posten op Instagram. Soms is het zelfs beter om je content persoonlijk toe te sturen via direct messages. Zo krijgen je volgers een persoonlijke ervaring met je, en dat komt de loyaliteit en de conversie ten goede.

4 Instagram Don'ts

overmatig gebruik van filters

Instagram en tal van andere apps geven je de mogelijkheid om overal een filter overheen te gooien. Meerdere zelfs. Dit is echter af te raden, de filter trend heeft zijn piek al bereikt en is weer op zijn retour. Mensen zien liever high kwaliteit foto´s met echte kleuren. Op dit moment val je meer op met natuurlijke tinten dan met rare filters. Uniek door gewoon te blijven!


foto´s zonder mensen posten

Foto´s met mensen, en dan in het bijzonder foto´s met duidelijk zichtbare gezichten van hoge kwaliteit, genereren altijd meer engagement dan foto´s van objecten. Dit komt door het feit dat alle gebruikers van Instagram OOK mens zijn. Mensne reageren veel beter op foto´s van andere mensen. Dit wil niet zeggen dat iedere post over een mens moet gaan, maar het is wel beter  om vrijwel altijd mensen in de post te verwerken.

iedereen lukraak volgen met hoop...

Het is niet handig om iedereen te volgen in de hoop een followback te genereren. Focus je vooral op high quality content posten, en de relevante doelgroep aanspreken. Dit kan handmatig, maar dit kan ook met diverse tools. Hier help ik je graag bij. Voor meer info, neem dan contact met me op via deze link


volgers kopen

Ik weet dat het cool is om te zeggen dat je 100k+ volgers hebt. Maar het kopen van Instagram followers gaat je uiteindelijk niets brengen. De accounst zijn vaak inactief, nep of komen op de blacklist terecht. Het is ook vreemd als je 10.000 volgers hebt, en maar 8 likes op je meest recente post. Dit is dus schadelijk voor je Instagram kanaal.

Groei van je Instagram?

Een prijs voor iedereen

Kies maandelijks, per 6 of per 12 maanden.

per maand €119,-

Groei van 10 tot 20%  volgers per week

50 unieke comments op maat

Maandelijks contact voor evaluatie

per kwartaal €299,-

Groei van 10 tot 25% volgers per week

100 unieke comments op maat

Maandelijks contact voor evaluatie

per 12 maanden €899,-

Groei van 10 tot 30% volgers per week

240 unieke comments op maat

Maandelijks contact voor evaluatie

Voor vragen of meer informatie over de bovenstaande prijspakketten, neem vrijblijvend contact op met me.

Doe je ook aan Instagram Ads?!

uiteraard! 

Hierboven zie je de prijzen voor het organisch laten groeien van je Instagram kanaal. Natuurlijk kan ik ook Instagram Advertenties voor je ontwikkelen en campagnes inrichten. De combinatie van organisch EN betaald adverteren is een goud recept voor succes. Voor het inrichten en beheren van je Instagram accounts reken ik € 60,- excl. BTW per uur.

Voor meer informatie mag je me altijd bellen op +31614510771 of neem contact met me op via het contactformulier